Shqiptare – SMC

Contact US

shqip

Mirë se vini në faqen tonë të internetit

Ne arrijmë rezultate pozitive!

Agjencia jonë ndihmon njerëzit nga e gjithë bota për të arritur rezultatet e ëndrrave të tyre të migrimit veçanërisht me vizë partneri, viza për prindërin dhe fëmijën, viza për persona të kualifikuar dhe të sponsorizuar nga punëdhënësi si dhe viza studentore komplekse.

 Në radhë të parë, ne ju ofrojme një vlerësim të plotë të opsioneve tuaja për vizë.

Ne gjithashtu menaxhojmë çështje gjyqësore për apelime tek Gjykata e Apelit Administrativ (GAA) për viza të refuzuara ose të anulluara (me rezultate 100% të suksesshme).

Sipas ligjit, asnjë Agjenci e regjistruar e Migracionit nuk mund të garantoje rezultatin e vizes dhe ne nuk mund t’ju japim garanci, por ne ju garantojmë ndershmëri, diligjencë, hulumtime/kërkime eksperte dhe do të mundohemi  të bëjmë më shumë se ç’kërkohet për të arritur rezultatin që ju nevojitet.

Asistentja jonë Ligjore e Emigracionit dhe Menaxherja e Zyrës, Fjorida Dragoti, është me origjinë nga Shqipëria dhe ka përfunduar Certifikatën pasuniversitare për Ligjin dhe Praktikën e Migracionit. Fjorida mund t’ju flasë në gjuhën tuaj dhe t’ju përkrahë dhe menaxhojë kërkesat për çështjen e vizës tuaj.

Dr Phil West, themeluesi i SMC (Superior Migration Consultancy- Konsulenca Superiore për Migracionin), ka përfunduar doktoraturën në studimet e Amerikës Latine, flet spanjisht dhe gjermanisht dhe ka jetuar gjithsej më shumë se një vit në Amerikën Latine, Gjermani dhe SHBA.

Ne ofrojmë një shërbim të personalizuar, ekspert dhe të kujdesshëm.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar! Ju lutemi na kontaktoni dhe na tregoni kërkesat tuaj për vizë!

How Can We Help You?

Send us an inquiry or book a comprehensive consultation to have all your migration questions answered.